Ondertiteling

Ondertiteling voor doven en slechthorenden is beschikbaar. De ondertiteling wordt bij zTV
van JesNet via een extra functionaliteit geleverd en niet via teletekstpagina 888. Ondertiteling wordt
o.a. ondersteund op Nederlandstalige programma’s van NPO, op zenders NPO 1. NPO 2, NPO 3 en
enkele programma’s op commerciële zenders waarin de ondertiteling is toegevoegd door de
aanleverende partij.

Aanzetten van ondertiteling. Een tv-kijker zet ondertiteling aan en uit in de zapbanner. Dit is de
balk die onderin beeld staat met zender- en programma informatie, tijdsduur en tijd.