Hoe wijzig ik mijn cPanel wachtwoord?

Het kan zijn dat je jouw wachtwoord voor cPanel wilt wijzigen. Voor resellers is het hoofdaccount voor WHM hetzelfde als je cPanel, die resetten gaat dus ook via deze methodes.

Wachtwoord aanpassen via cPanel optie

Stap 1. Log in op cPanel.

Stap 2. Klik in de balk bovenaan de pagina op je gebruikersnaam en vervolgens op Wachtwoord en beveiliging.

Stap 3. Voer het oude wachtwoord en het gewenste wachtwoord in. Klik vervolgens op Wijzig nu uw wachtwoord. Het wachtwoord is nu gewijzigd.

Tip: gebruik de wachtwoordgenerator om een sterk en veilig wachtwoord te genereren. Dit zijn vaak lastig te onthouden wachtwoorden, dus bewaar ze op een veilig plek om ze niet te vergeten.

• cPanel, Wachtwoord