Wat zijn de nameservers van Online2You?

Standaard nameservers

De standaard nameservers zijn de nameservers waar de bedrijfsnaam van Swadon (moederbedrijf van Online2You) in voorkomt, namelijk de volgende:

• brian.swadon.tech
  • bjorn.swadon.tech

Domeinnamen worden standaard aan deze nameservers toegevoegd, tenzij je zelf voor andere nameservers kiest.

Eigen nameservers

Als je wilt dat de je eigen nameservers ipv de Online2You nameservers zichtbaar zijn dan kun je op een Cloud eigen nameserver gebruiken, hiervoor kun je contact op nemen met onze support.

Op de Shared hosting pakketten kun je gebruik maken van virtuele nameservers door een DNS aanpassing. Je doet dit door een of meerdere subdomeinen in je DNS aan te maken van het domein waar je nameservers op wilt hebben, dit moet een bestaand domein zijn wat in jou beheer is. Deze subdomeinen verwijs je naar de ip adressen van onze nameservers. Je kunt dan die subdomeinen in je andere domeinen gebruiken als nameservers.

IP adressen nameservers

Als je virtuele nameservers of eigen nameservers wil maken of als je externe host de ip adressen van onze nameservers nodig heeft, dan gebruik je de volgende:

A records:

AAAA records:

• 2a00:1bd0:0:108:a::
  • 2a00:1bd0:0:108:a::1
  • Domeinen, Nameservers, DNS